NADSTREŠKI

Danes so raznovrstni nadstreški vse pogostejši dodatek različnim privatnim in javnim objektom kateri zaradi potreb po modernejši arhitekturi več prednosti dajemo bivalnim prostorom. Zanemarimo oziroma pozabimo pa na ostale stvari  in predmete, ki so naši vsakdanji in nepogrešljivi spremljevalci ( avtomobili, orodja, razni delovni in hobi pripomočki ),  za katere z nadstreški poskrbimo, da so na varnem in suhem, ter niso v napoto, ko jih ne koristimo oziroma uporabljamo. Kakovostno in estetsko dovršeni nadstreški so dodana vrednost primarnemu objektu in njegovi okolici.

 

Poleg široke uporabnosti oziroma funkcionalnosti, ki jih nudijo nadstreški, med največje prednosti štejemo trajnost. Saj ( naši ) nadstreški razen čiščenja drugega vzdrževanja praktično ne potrebujejo in vrsto let kljubujejo različnim vremenskim vplivom.

NADSTREŠEK ZA EN AVTOMOBIL

NADSTREŠEK ZA EN AVTOMOBIL je narejen iz jeklenih profilov, kateri so vroče pocinkani ter nato prašno pobarvani na poljubno barvo po RAL lestvici. Posledično se Vaš nadstrešek popolnoma zlije z vašo okolico oziroma stanovanjskim ali poslovnim objektom. NADSTREŠKOM ZA EN AVTO nudimo tudi več vrst strešnih oziroma pokrivnih kritin ter stranskih elementov za zapiranje stranic, ter tako ugodimo vsem željam in potrebam naših strank.

nadstresek-za-en-avtomobil_mn-nadstreski
nadstresek-za-en-avtomobil_mn-nadstreski
NADSTREŠEK ZA DVA AVTOMOBILA
NADSTREŠEK ZA DVA AVTOMOBILA

NADSTREŠEK ZA DVA AVTOMOBILA

NADSTREŠEK ZA DVA AVTOMOBILA je narejen iz visoko-kakovostih jeklenih profilov, kateri so vroče pocinkani in prašno pobarvani na poljubno barvo po RAL lestvici. Tako se vsak naš nadstrešek popolnoma zlije k vaši hiši oziroma zgradbi ter okolici. Vsem nadstreškom v ponudbi MN NADSTREŠKI (hiperpovezava) nudimo več vrst strešnih kritin ter raznovrstne elemente za zapiranje stranic nadstreška samega.

MN LINIJSKI NADSTREŠEK – NADSTREŠEK ZA VEČ AVTOMOBILOV

MN LINIJSKI NADSTREŠEK je narejen iz visoko-kakovostih jeklenih profilov, kateri so vroče pocinkani in prašno pobarvani na poljubno barvo po RAL lestvici. Tako se vsak naš nadstrešek popolnoma zlije k vašemu objektu in okolici. Vsem nadstreškom v ponudbi MN NADSTREŠKI (hiperpovezava) nudimo več vrst strešnih kritin ter raznovrstne elemente za zapiranje stranic nadstreška samega. 

Nadstresek-za-avto-MN
Nadstresek-za-avto-MN
Nadstreški
Nadstreški

NADSTREŠKI ZA TERASO IN OSTALI NADSTREŠKI PO MERI

NADSTREŠKI ZA TERASO IN OSTALI NADSTREŠKI PO MERI so prav tako kot ostali naši nadstreški narejeni iz visoko-kakovostih jeklenih profilov, kateri so vroče pocinkani in prašno pobarvani na poljubno barvo po RAL lestvici. Posledično se vsak nadstrešek popolnoma barvno prilagaja objektu ter sami okolici le tega samega. Vsem našim nadstreškom nudimo več vrst strešnih kritin ter raznovrstne elemente za zapiranje stranic nadstreška samega.

dom-ali-poslovni-prostor
dom-ali-poslovni-prostor-turq

ZA DOM ALI POSLOVNI PROSTOR

poslovne-in-privat-stranke
poslovne-in-privatne-stranke-turq

PRILAGAJANJE ZAHTEVAM STRANK

brezplacna-izmera
brezplacna-izmera-turq

BREZPLAČNA IZMERA

15-let-garancije
15-let-garancije-turq

15 LET GARANCIJE

Nadstreški
Nadstreški

VIRTUALNI SALON

 

Naš salon se nahaja na naslovu Pelechova cesta 15, Radomlje, virtualno pa si ga lahko ogledate iz udobja vašega doma, kadarkoli želite.

Zaupajo nam

mnoga slovenska in tuja podjetja!

Še vedno niste prepričani, katera pregola je najboljša za vas?

 

Posvetujte se z našimi izkušenimi strokovnjaki.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder